Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Åpningshjelm

Sorter etter
Vis per side

CABERG DROID

Åpningshjelm fra Caberg som er godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon. Hjelmen har "Quick release" visir system og integrert solvisir. Den har Micrometric hakestropp lås og avtagbar tetteklaff under haken. Hjelmen har uttagbart og vaskbart interiør, er klargjort for intercom og den er tilpasset brillebrukere. Det er ventilasjon i hjelmen.
kr 3 299,00

Caberg Droid Blaze sort/neon

Åpningshjelm med integrert solvisir fra Caberg. Hjelmen er godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon. Den er bl.a. klargjort for intercom og tilpasset brillebrukere. Hjelmen har Quick release visir system. Interiøret er uttagbart og vaskbart.
kr 3 599,00

Caberg Droid hvit metallic

Åpningshjelm fra Caberg som er godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon. Hjelmen har "Quick release" visir system og integrert solvisir. Den har Micrometric hakestropp lås og avtagbar tetteklaff under haken. Hjelmen har uttagbart og vaskbart interiør, er klargjort for intercom og den er tilpasset brillebrukere. Det er ventilasjon i hjelmen.
kr 3 299,00

Caberg Duke Sort matt

Det er veldig få, om noen, åpningshjelmer med solvisir og så lav vekt som har oppnådd 5 stjerner i Sharp sikkerhetstest, slik som Duke. Høy sikkerhet, lav vekt og meget fornuftig pris! Hjelmen er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm og er klargjort for Just Speak Easy Intercom.
kr 2 799,00

CABERG HORUS

Caberg Horus er en åpningshjelm med panorama sikt! Særdeles godt sidesyn og høydesyn. Integrert solvisir. Godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon.
kr 3 299,00

Caberg Horus Scout

Caberg Horus Scout er en åpningshjelm med panorama sikt! Særdeles godt sidesyn og høydesyn. Godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon. Integrert solvisir.
kr 3 599,00

Caberg Justissimo

Åpningshjelm fra Caberg. Hjelmen kan gjøres om til halvhjelm ved å demontere frontpartiet og den har integrert solvisir. Vekt ca 1700 gram.
kr 2 599,00

Caberg Levo Flow

Levo Flow åpningshjelm er en toppmodell fra Caberg med panorama sikt og produsert i fiberkompositt. Levo er den første fiber åpningshjelmen fra Caberg. Godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon.
kr 5 499,00

CABERG LEVO Hvit Met

Levo åpningshjelm er en toppmodell fra Caberg med panorama sikt, produsert i fiberkompositt. Levo er den første fiber åpningshjelmen fra Caberg. Godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon.
kr 4 999,00

Caberg Levo Sort Matt

Levo er den første fiber åpningshjelmen fra Caberg. Shell: tricomposite (fiberglass, kevlar, carbon). 2 skall størrelser. Integrert solvisir. "Quick release" visir system. "Double anti-turbolence" nakke krage. Ripefritt visir med Pinlock Max Vision antidugg med bredt sysnsfelt. Micrometric hakestropp lås. Uttagbar og vaskbart interiør. Ventilasjon. Avtagbar tetteklaff under haken. Testet i vind-tunell for å oppnå best mulig aerodynamiske egenskaper. Klargjort for intercom. Godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon.
kr 4 499,00 kr 4 999,00

Caberg Sintesi Sort matt

Åpningshjelm med solvisir til store hoder fra Caberg. Leveres kun i str XXL og 3XL (63/64cm og 65/66cm). Hjelmen er klargjort for det integrerte intercomsystemet Just Speak, og interiøret er utagbart og vaskbart. Sintesi leveres med Pinlock antidugg visir. Det er utsparing i interiøret slik at det er enkelt å ta av/på briller. Hjelmen er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm. Sintesi har 4 stjerner i Sharp test.
kr 3 599,00

Caberg Tourmax Sort matt

Tourmax fra Caberg er verdens første enduro åpningshjelm. Hjelmen er godkjent som halvhjelm (med hakebøylen) i åpen posisjon og som helhjelm med lukket hakebøyle. Tourmax er en åpningshjelm med integrert solvisir. Hjelmen er uttagbart og vaskbart interiør, den har Pinlock og den er klargjort for Just Speak Easy Intercom. Vekt ca 1600g.
kr 3 299,00

D20 sølv flip-up

D20 er Suomys åpningshjelm. Hjelmen er godkjent både som helhjelm (hakebøyle i lukket posisjon) og som halvhjelm (hakebøyle i åpen posisjon). Det integrerte solvisiret løftes og senkes ved å skyve en hendel på toppen av hjelmen. Interiøret på hjelmen er laget COOLMAX ACTIVE materiale som er pustende, absorberer svette og holder brukeren tørr og komfortabel. Interiøret kan demonteres og vaskes. Luftingen i hjelmen betår av justerbare inntak i hakebøyle og i pannen og justerbar utlufting bak. Fordi D20 har blitt studert i vindtunnel har hjelmen svært lave aerodynamiske verdier, både forfra og når du er helt åpen. Dette gjør D2O veldig stabil.
kr 2 699,00 kr 2 999,00

Roof Boxer Classic

Roof Boxer åpningshjelm er laget i Fiberglass. Den har topp-/hakevntilasjon og asymetrisk åpning av hakebøyle.
kr 2 274,00 kr 3 790,00