Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Darn Tough Number 2 Micro Crew Cushion

Produsent: Darn Tough
Darn Tough Number 2 Micro Crew Cushion er fantastiske ullsokker til herre av meget god kvalitet, med svært god komfort, holdbarhet og bruksegenskaper. Number 2 Micro Crew Cushion er relativt tykke sokker, standard tykkelse for tursokker. Sokkene har middels tykkelse i leggen og over vristen, med litt ekstra tykkelse i tå, hel og under fot for ekstra komfort og varme. Fantastiske ullsokker til både tur, fritid og hverdags. De går litt opp på leggen, omtrent til muskelfestet på leggen eller litt under. Darn Tough er så stolte av sokkene sine, og så sikre på kvaliteten, at de tilbyr livstidsgaranti - uten restriksjoner. Det er blant annet de utvalgte materialene, sammensetningen av disse, og designet på strikken, sømmen og passformen som sørger for de gode egenskapene. Sokkene er finstrikket med mange nåler, noe som gir eksepsjonell holdbarhet, og finmasket strikk er ekstra myk og behagelig mot foten. I tillegg har sokkene så få og flate, nesten usynlige sømmer at de føles sømløse på foten. Ingen klumper eller grov strikk som gnager, og en anatomisk, tett passform (som også holder seg over tid). Dette minimerer risikoen for gnagsår og blemmer. Ta den på og glem at du har den på. Sokkene transporterer effektivt fukt vekk fra foten, og i tillegg tørker de raskt. Sokkene er produsert av førsteklasses materialer, og inneholder Merinoull (for varme, komfort og pusteegenskaper), Nylon (for slitestyrke og fukttransport) og Lycra® Spandex (for stretch og holdbar fasong). Sokkene kan brukes hele året, i varme, kalde, tørre og fuktige omgivelser - "varme i kulda og kjølige i varmen". Sokkene er også naturlig antimikrobielle, og holder både bakterier og lukt unna. Materiale: 63% Merino Wool, 35% Nylon, 2% Lycra® Spandex. Størrelser: M (41-42/43), L (43-45), XL (46-49/50).
kr 369,00
*
Performance Fit: Anatomisk, tett passform (også over tid). Ingen glidning, gnaging, gnagsår eller blemmer.
 
Sokken er forsterket i hæl og tå og har en elastisk støtte rundt foten.
 
Fine Gauge Knitting: Sokkene er finstrikket med mange nåler, noe som gir eksepsjonell holdbarhet. Ingen klumper eller grov strikk som gnager.

True Seamless ™: Laget med så få og flate sømmer at de føles sømløse på foten. Ingen klumper eller grov strikk som gnager, "ta de på, glem at de er på"-følelsen. 

Fast Action Wicking: Sokken trekker fuktighet vekk fra huden og er hurtigtørkende.
 
Sokken fungerer i alle værforhold. Den er sval om sommeren og varm om vinteren.
 
Naturlig antibakteriell og holder vond lukt unna.
 
Livstidsgaranti.
 
Materiale: 63% Merinoull, 35% Nylon, 2% Lycra® Spandex. Mulestingfri og forhåndsvasket merinoull av høy kvalitet.

Størrelser: M (41-42/43), L (43-45), XL (46-49/50).
 
Darn Tough har mange ulike modeller med forskjellig fasong, tykkelse, materialsammensetning og design. Da kan det være vanskelig å skille sokkene fra hverandre. Her får du oppskriften for valg av dine Darn Tough sokker: 
 

Sokkene har en beskrivende "kode" i modellnavnet.

For eksempel "Hiker Boot Sock Full Cushion". Hiker er selve modellen som sier noe om bruksområdet eller rett og slett bare designet. Boot sier noe om høyden på sokken. Full Cushion sier noe om tykkelsen og polstringen.

 

Ulike uttrykk i beskrivelsen som sier noe om sokkens høyde:

  • Micro Crew: Går litt opp på leggen, disse går omtrent til muskelfestet på leggen eller litt under.
  • Crew: Medium høyde, til litt over muskelfestet.
  • Boot: Høye sokker som går til ca. midt på leggen, normalt sett rene tursokker.
  • OTC/Over-The-Calf: Høye strømper som gårover hele leggen, ofte skisokker/sokker for støvler eller vinterbruk.

 

Ulike uttrykk som sier noe om sokkens tykkelse og polstring:

  • Light: Relativt tynne sokker, uten ekstra polstring, ofte spesielt fine til hverdagsbruk, lik tykkelse i hele sokken dersom det ikke står "Cushion" bak
  • Light Cushion: Relativt tynne sokker, ofte spesielt fine til hverdagsbruk, tykkere polstring i hæl, tå og under fot
  • Cushion: Relativt tykke sokker. Standard tykkelse tursokker. Tynnere i legg og på oversiden av foten enn i hæl/tå/under fot
  • Full Cushion: Relativt tykke sokker, standard tykkelse tursokker for fjellstøvler, fjellskistøvler etc., lik tykkelse/polstring i hele sokken
  • Extra Cushion: Ekstra tykke sokker for kalde forhold, like tykk i hele sokken

 

Darn Tough drar nytte av avfallet fra produksjonen som deretter brukes til fremstilling av branntepper og polstring til flystoler. 

Alle sokkene er nøye testet, kvalitetssikret og godkjent for hånd.

Laget i Vermont, USA.

Produkt-koder