Velkommen til MC bekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Undertøy dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

BREEZE WOMAN HIPSTER

kr 329,00

BREEZE WOMAN LONG JOHNS

kr 599,00

BREEZE WOMAN T-SHIRT V-NECK

kr 599,00

BREEZE WOMAN HALF ZIP NECK

kr 699,00

DUO ACTIVE WOMAN BOXER

Avansert tolags ullhipster med optimal fuktighetstransport og isolasjon. Gode fukttransporterende egenskaper. Passer for sensitiv hud. Fiberkombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter både sommer og vinter.
kr 349,00

DUO ACTIVE WOMAN SHIRT

Tolags trøye som er garantert kløfri. Flate sømmer som ikke irriterer huden. Raglanermer - spesialsydde skuldre for maksimal bevegelighet. Doble mansjetter for ekstra god formstabilitet. Forlenget ryggpanel,
kr 599,00

DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

kr 599,00

HERDAL WOMAN TEE

Svært behagelig og ultralett hverdags T-skjorte i merinoull fra Devold. Temperaturregulerende. Puster og holder deg behagelig tørr.Brystlomme.
kr 649,00

Backpack Wool W Tee

Backpack Wool Tee fra Bergans er fremstilt av en blanding av merinoull og Tencel, noe som gir en sval følelse mot huden i varmt vær, samtidig som den gir varme på kaldere dager. Merinoullen varmer selv om den blir våt og kan ta opp mer enn 30 % av sin egen vekt før den føles fuktig.
kr 600,00

MULTI SPORT WOMAN SHIRT/LONG J

Devolds mest allsidige ullundertøy. Anbefales til bruk i friluftsliv gjennom hele året. Trenger ikke vaskes like ofte som syntetisk tøy, siden ull er smuss- og lukt avvisende. Lett undertøy i 100 % myk merinoull. Flate sømmer God fukttransport Kan vaskes i maskin og tørkes i trommel
kr 999,00

Contour jakke Lady

Myk og god jakke i Polyester fleece.
kr 998,00

Juvtind Ull longs Dame

Varm longs i ren Merinoull for tur, trening og friluftsliv – passer like bra under skallbukse som under skidressen. Ren Merinoull klør ikke og holder på varmen selv om den blir fuktig. FlatLock kontrastsømmer gnager ikke mot huden. Behandlet med Total Easy Care for enkelt stell, vaskes på 40 °C og kan tørketromles. NB: Bruk såpe anbefalt av Woolmark.
kr 399,00