Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Om oss

Om oss

MCbekledning.no har 3 eiere, med forskjellig bakgrunn fra mc-miljøet. Vi overtok en butikk i Elverum i 2002 som i mange år hadde solgt MC-bekledning og -utstyr. Vi har videreutviklet butikken, og kan i dag tilby et bredt utvalg innen MC-bekledning og -utstyr.

Hovedmålet til MCbekledning.no er å ivareta sikkerheten og komforten hos den enkelte mc-fører. Vi selger kjøreutstyr av beste kvalitet som sikrer at våre kunder er beskyttet og får en komfortabel kjøretur. Jofama, Halvarssons og Lindstrands er våre største merker på MC-klær, sko og beskyttere. Caberg er vårt største merke på hjelmer. Dette er sterke merker som vi er utrolig stolte av å få representere.

Det viktigste for oss er at du som kunde alltid er fornøyd og får utstyret som passer deg, slik at du kan føle deg trygg og stilig på veien. Våre ansatte hjelper deg gjerne og har god produktkunnskap, og vi er veldig takknemlige for alle våre kunder.

Du finner oss i Storgata 13 i Elverum sammen med Sport 1 Elverum som også er vår butikk. Vi ønsker alle våre kunder velkommen innom til en hyggelig mc-prat.

Åpningstider i butikken: mandag-fredag 09-18, lørdag 10-15.

I 2011 åpnet vi vår egen nettbutikk for å gi kundene våre mulighet til å handle mc-klær og -utstyr over nett. I dag kan du søke igjennom alle våre produkter rett fra sofaen i din egen stue.

Nettbutikken har nå blitt oppgradert og den er under konstant oppdatering. Nye produkter blir stadig lagt inn, så pass på at du titter innom. Er det noe du lurer på, ta kontakt, så hjelper vi deg.

Velkommen til en hyggelig handel!