Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Jakke tekstil dame

Sorter etter
Vis per side

Lindstrands Fryken jakke dame

Softshelljakke til dame i pilotstil fra Lindstrands. Jakken er vannavvisende og har åpen rygg for god ventilasjon. Den er CE-sertifisert, klasse A, og har HI-ART forsterkning på skuldre og albuer. CE-sertifiserte albue- og skulderbeskyttere, nivå 1, som er justerbare. Kan suppleres med ryggbeskyttelse. Lang glidelås til bukser.
kr 1 995,00

Lindstrands Halden tekstiljakke dame

Halden Lady er en CE-sertifisert tekstiljakke med vanntett Dryway membran. Jakken har justerbare CE-godkjente beskyttere Nivå 1 på skuldre og albuer, og kan kompletteres med den CE-godkjente ryggbeskytteren Huntly. Halden har reflekser for god synlighet, og har åpent bakstykke som bidrar til økt sirkulasjon. Kan kobles sammen med bukse.
kr 1 995,00

Lindstrands Liden tekstiljakke dame

Lindstrands Liden jakke er en svært ventilert tekstiljakke til dame. Den har lange lufteventiler på armer og rygg. Jakken er vanntett med Dryway+ membran som drop-liner. CE-sertifisert til klasse AA og CE-sertifisert, nivå 1 albuebeskyttere og skulderbeskyttere. HI-ART forsterkningsmateriale på skuldre og albuer. Kan suppleres med ryggbeskytter, og har lang glidelås for å koble sammen jakken med bukser.
kr 1 995,00