Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Bukser

Sorter etter
Vis per side

Forshult

Softshell cargo bukse fra Lindstrands som er CE-sertifisert, klasse A. CE-sertifiserte knebeskyttere, nivå 1, justerbare. Buksen er vannavvisende og har HI-ART forsterkning på hofter og knær. Lang glidelås for å koble til jakken.
kr 1 695,00

Halvarssons Dede Pants

Skinnbukse fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran, Outlast® temperaturregulerende fôr og TFL Cool System for best mulig komfort. Buksen har HI-ART® forsterkninger, triple sømmer og justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Den har ventilasjoner, kan kobles sammen med jakke og har justerbar vidde på leggene med glidelås.
kr 3 357,00 kr 5 595,00

Halvarssons Mesh Pants

Superundertøybukse i Polyester / Spandex og ventilert mesh. Hurtigtørkende og behagelig bukse å ha under MC-buksen.
kr 298,00

Halvarssons Oxberg skinnbukse dame

Halvarssons skinnbukse med tekstilpaneler i stretch. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den er lagd av slitesterkt geiteskinn, har HI-ART forsterkninger på baken og knærne, og triple sømmer for ekstra slitestyrke. Det er tekstilpaneler med stretch for ekstra komfort, og buksen er vanntett. Justerbare CE-sertifiserte, nivå 1, beskyttere på hofter og knær. Buksen har bukseseler og glidelås for å kunne koble sammen buksen med jakke. Damebuksen finnes i str 36 til 44, og i tillegg i D-str 21 til 24. En bukse i str 21 tilsvarer str 42, men D-størrelsene er 5 cm kortere, har 6 cm ekstra vidde og 9 cm ekstra rundt setet. 21 = 42, 22 = 44, 23 = 46, 24 = 48.
kr 3 995,00

Halvarssons Prince Lady Pants

Tekstilbukse til dame fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran og Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fòr. Buksen har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og forsterket med skinn i baken. Den har justerbare CE-godkjente beskyttere på knær og hofter. Det er ventilasjoner for god lufting, den kan kobles sammen med jakke, har justerbar benvidde, reflekser og avtakbare seler. Finnes også i kort lengde, D-størrelser. D-størrelse ben = - 5 cm, midje + 6 cm, sete + 9 cm.
kr 2 097,00 kr 3 495,00

Halvarssons Prince tekstilbukse

Tekstilbukse fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran og Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fòr. Buksen har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og forsterket med skinn i baken. Den har justerbare CE-godkjente beskyttere på knær og hofter. Det er ventilasjoner for god lufting, den kan kobles sammen med jakke, har justerbar benvidde, reflekser og avtakbare seler. Finnes også i korte (-8 cm) og lange ben (+5 cm).
kr 3 495,00

Halvarssons Rider lady pants

Skinnbukse til dame fra Halvarssons med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Rider skinnbukse

Skinnbukse fra Halvarssons med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Seth skinnbukse

Skinnbukse med fem lommer i retro jeansstil. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den består av vasket geiteskinn med HI-ART® forsterkning på hofter og knær. Trippelsømmer for ekstra slitestyrke. CE-sertifiserte (nivå 2) hoftebeskyttere og knebeskyttere som er justerbare. Buksen har glidelås for å kunne koble sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Seth skinnbukse dame

Skinnbukse med fem lommer i retro jeansstil til dame. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den består av vasket geiteskinn med HI-ART® forsterkning på hofter og knær. Trippelsømmer for ekstra slitestyrke. CE-sertifiserte (nivå 2) hoftebeskyttere og knebeskyttere som er justerbare. Buksen har glidelås for å kunne koble sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Waist flex

Forlengelsesstykke tilpasset sammenkobling av Lindstrands eller Halvarssons jakker og bukser som er klargjort med glidelås i midjen. Herre 80 cm, dame 70 cm.
kr 149,00

Halvarssons Waist Zip

Glidelås som tres på belte for å koble sammen bukse med jakke som har glidelås i midjen. Herre 80 cm, dame 70 cm.
kr 198,00

Halvarssons Wish tekstilbukse

Lett, sikker og hurtigtørkende bukse i smidig, elastisk materiale, som gir deg høyeste komfort i sommervarme, kulde og styrtregn. Tekstilbuksen er 2-lags med både Dryway+® laminert vind- og vanntett membran og Teflon overflatebehandling. Den har Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fôr med Thinsulate® og ventilasjoner for god lufting. HI-ART®-forsterkning på de ekstra utsatte områdene gjør tekstilet 500% sterkere! Justerbare CE-godkjente beskyttere Level 2 på hofter og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke, det er justerbar benvidde og avtakbare bukseseler. Den er forsterket med skinn i baken så du sitter godt på salen. Reflekser for god synlighet. Buksen er CE-sertifisert i klasse «AA».
kr 4 495,00

Halvarssons Wish tekstilbukse dame Short Leg

2-lags tekstilbukse med ekstra vannavvisende teflonbehandling og Dryway + ® laminert vanntett membran. Buksen er CE-sertifisert klasse "AA" og har justerbare CE-sertifiserte kne- og hoftebeskyttere nivå 2. Buksen har utagbart Outlast temperaturregulerende fôr med Thinsulate®. Ventilasjonsåpninger på bena. HI-ART® forsterkning på hofte og knær, og er skinnforsterket i baken. Buksen kan kobles sammen med jakke. Reflekser. Avtakbare seler. Denne modellen har kortere benlengde.
kr 4 495,00

Jofama NEP PANTS

kr 1 295,00

Jofama V-Pants

Tekstilbukse med Dryway+® vind- og vanntett membran og HI-ART®-forsterkninger fra Jofama. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Buksen har uttakbart vattert fôr, den kan kobles sammen med jakke, det er ventilasjoner for god lufting og midjen er justerbar for best mulig tilpasning. Det er i tillegg reflekser på buksen for god synlighet. Buksen finnes også i D-størrelser som har kortere ben med ekstra vidde i midje og på baken. D-størrelsene = -5 cm ben, + 9 cm midje og + 4 cm på sete.
kr 1 271,25 kr 1 695,00

Lindstrands Alva Legging Dame

Damebukse i fleksibelt og meget slitesterkt materiale. Garnet er 15 ganger sterkere enn stål og 2,5 ganger sterkere enn Aramid. Buksen er CE-sertifisert klasse A og har CE-sertifiserte knebeskyttere, nivå 1. Kan suppleres med hoftebeskyttere.
kr 1 995,00

Lindstrands Berga Tekstilbukse

Funksjonell 2-lags bukse med vanntett Dryway membran laminert til yttermaterialet. CE-sertifisert i klasse AA. Dobbelt yttermateriale på hofte, rumpe og knær. Justerbare CE-sertifiserte hofte- og knebeskyttere, nivå 1. Ventilasjonsåpninger på beina. Benlomme. Avtakbare seler. Kan kobles sammen med jakke.
kr 1 995,00

Lindstrands jeans

Vasket jeans i denim med stretch og rette ben, som er CE-sertifisert til klasse A. HI-ART forsterkningsmateriale ved hofte og knær gir ekstra slitestyrke. CE-sertifisert nivå 1 knebeskyttere. Kan suppleres med hoftebeskyttere.
kr 1 395,00

Lindstrands MACAN Jeans Blå

Slitesterk denimbukse fra Lindstrands med meshfôret fremside og justerbare CE-godkjente beskyttere Level 1 på hofter og knær. Buksen er CE-sertifisert i klasse «AAA»
kr 2 495,00

Lindstrands Maysen Jeans Dame

kr 1 495,00

Lindstrands Taal Junior

Myk og smidig tekstilbukse til junior fra Lindstrands. Buksen har HI-ART forsterkninger med svært god beskyttelse og vanntett membran som holder deg tørr og varm i kulde og som puster på varme dager. Det er justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær, og det er praktisk justerbar benlengde, midje- og benvidde for voksende barn.
kr 1 295,00

Lindstrands Volda Tekstilbukse Dame

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway membran. Buksen er CE-sertifisert klasse AA, og har CE-sertifisert kne- og hoftebeskyttelse, nivå 1. Beskytterne er justerbare. Avtakbart varmefôr og ventilasjonsåpning på beina. Buksen har en elastisk konstruksjon over knærne som gjør den mer behagelig å ha på seg. Kan kobles sammen med jakke. Buksen finnes i "kort og vid" modell.
kr 1 695,00

Lindstrands Volda Tekstilbukse Dame Kort og Vid

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway membran. Buksen er CE-sertifisert klasse AA, og har CE-sertifisert kne- og hoftebeskyttelse, nivå 1. Beskytterne er justerbare. Avtakbart varmefôr og ventilasjonsåpning på beina. Buksen har en elastisk konstruksjon over knærne som gjør den mer behagelig å ha på seg. Kan kobles sammen med jakke. Denne modellen er "kort og vid", se nedenfor.
kr 1 695,00