Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Halvhjelm

Sorter etter
Vis per side

Basic X-60 med skygge

Halvhjelm i Polycarbonat fra Nexx. Hjelmen har matt finish, den har brillefeste bak og veier ca 1000 g.
kr 999,00

Caberg Freeride sort matt

Halvhjelm fra Caberg i glassfiber produsert for å oppnå absolutt minst mulig ytre mål. Vekt ca 850 g. Uttagbart og vaskbart interiør. Visir følger med.
kr 2 799,00

Caberg Ghost Iron

Caberg Ghost er en halvhjelm i fiber som har maske og "briller". Masken kan tas av "brillene" slik at hjelmen kan brukes kun med "briller". "Brillene" er duggfrie. Fronten (maske og brille) åpnes enkelt med 1 hånd. Når "brillen" er lukket hviler de mot kinnet på en skumgummi-pute. Puten kan demonteres eller erstattes av pute med annen tykkelse. Vekt ca 1000g.
kr 3 799,00

Caberg Riviera Sort matt

Halvhjelm med integrert solvisir fra Caberg. Hjelmen har avtagbart og vaskbart interiør. Den veier ca 1050 g og er klargjort for Just Speak Easy Intercom.
kr 1 499,00

Caberg Uptown chrono

Uptown er en klassisk halvhjelm med solvisir fra Caberg. Den er produsert i Polycarbonate og har 2 skallstørrelser. Hjelmen har integrert solvisir og har uttagbart og vaskbart interiør. Den er klargjort for Pinlock og klargjort for Caberg JustSpeak S intercom.
kr 1 899,00

Tommy 100 Sort

Dette er den originale klassiske Tommy hjelmen. Hjelmene blir produsert i de originale formene i Italia. Hjelmen har brillefeste bak og veier 1000 g. IKKE GODKJENT MC-HJELM
kr 1 099,00