Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hansker

Sorter etter
Vis per side

All Road Gore-Tex

Vanntett touringstøvel produsert i Microfibre og Cordura med Gore-Tex membran fra Sidi. Gummisåle med godt grep mot fothvilere. Ankelbeskyttere og borrelåslukking.
kr 3 189,00

Eke Hanske

Tynn og smidig softshellhanske fra Lindstrands som er CE-sertifisert, nivå 1. Innsiden av hansken er av mikrofiber og den har Skin Fit-teknologi for å holde fôret på plass. Hansken er HI-ART forsterket i håndflaten og silikontrykk for bedre grep. Knokebeskyttelse.
kr 249,00

GERBING XR12 GLOVES

En ekstremt komfortabel hanske med god beskyttelse produsert i mykt og smidig 0,6 mm skinn. Hansken er slank og smidig til tross for at den er elektrisk oppvarmet av det patenterte Microwire® Heat. Microwire® Heat varmer opp alle fingrene og utsiden av hånden. Vanntett Hipora membran. Thinsulate innerfor. Livstidsgaranti på varme-elementene. Det følger med en "Junior temperatur controller".
kr 2 499,00

Halvarssons Accent skinnhanske

Skinnhanske fra Halvarssons med vind- og vanntett Dryway+® membran og Thinsulate® fôr. Hansken har MCFit for god passform og for at ikke foret skal følge med ut når du tar hansken av. Det er skinnstretch over knoker og justerbar krage og håndledd.
kr 598,00

Halvarssons Advance skinnhanske

Hanske fra Halvarssons i geiteskinn og Spantex. Hansken er vind- og vanntett med Dryway+® membran og den har HI-ART® forsterkninger som gjør den ekstra slitesterk. Den er foret med Thinsulate® fôr og Outlast® temperaturregulerende fôr. Foret, membranen og yttermaterialet er laminert sammen for å få en god passform og for at ikke foret skal følge med ut når du tar av hansken. Advance hanske er CE-godkjent prEN 13594:2012. Den har harde knokebeskyttere, er justerbar rundt håndledd og krave og har refleks.
kr 1 165,00 kr 1 295,00

Halvarssons Catch hansker

Ventilert sommerhanske fra Halvarssons med Hi-Art® forsterkning inne i hånden, CE-godkjent beskyttelsesnivå 1 og ”Touch screen” finger for mobil el. GPS.
kr 599,00

Halvarssons Ljusdal hanske

Touringhanske i en blanding av vannavvisende Getnappa og tekstil. Hansken er CE-sertifisert nivå 1. Den har HI-ART forsterkning inni hånden for ekstra slitestyrke og formede knokebeskyttere. Tekstilet er vanntett med Dryway+ membran. Hansken er foret med Innoborn® 60g og har OUTLAST® temperaturregulerende fôr. Med MC-fit teknologi holder fôret seg på plass i hansken. WindWire justeringsteknologi for best tilpasning av hansken. Praktisk visir tørker og NUDUD Touch screen teknologi som muliggjør presisjonskontroll av GPS og mobiltelefon med hansken på.
kr 1 199,00

Halvarssons Logan skinnhanske

Skinnhanske i geiteskinn fra Halvarssons som er CE-godkjent prEN 13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og den er justerbar rundt håndledd og krave. I tillegg har hansken MCFit for at ikke foret skal følge med ut når du tar av hansken.
kr 863,00

Halvarssons Roadstar skinnhanske

Skinnhanske med HI-ART forsterkninger og justerbar krage og håndledd. MCFit for god passform.
kr 598,50 kr 798,00

Halvarssons Silk glove innerhanske

Varmende innerhanske i silke. Fin hanske å bruke under andre votter og hansker.
kr 148,00 kr 149,00

Halvarssons Splitz skinnhansker

Vanntette hansker som er CE-sertifisert, nivå 1. Hanskene har knokebeskyttere og HI-ART forsterkning inni hånden. Fôret med Innoborne og MC-Fit, en teknologi som holder fôret på plass. "Berøringsskjerm" -finger for mobil eller GPS. Visir tørker.
kr 1 199,00

Halvarssons Supreme skinnhanske

CE-godkjent skinnhanske i geiteskinn fra Halvarssons. Hansken har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke, harde knokebeskyttere og justering rundt håndledd.
kr 899,00

Halvarssons Wolak

Ullundertøybukse med Outlast® fra Halvarssons.
kr 358,80 kr 598,00

Halvarssons Zadar skinnhansker

Skinnhanske fra Halvarssons som er fleksibel og vanntett med Dryway + ® membran. Hansken har HI-ART®-forsterkning i innerhånden og har knokebeskyttelse. CE-sertifisert, nivå 1. Hansken har en smart berøringsskjermfinger for mobil eller GPS. Knapper.
kr 699,00

Jofama Hugin skinnhanske

Skinnhanske i geiteskinn fra Jofama som er CE-godkjent EN 13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og den er justerbar rundt håndledd og krage.
kr 698,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Lillmon Hanske

Fleksibel hanske fra Lindstrands som er CE-sertifisert nivå 1. Hansken er vanntett med Dryway+ membran. Den er isolert med Innoborn® for, og har Skinfit-teknologi for å holde fôret på plass. HI-ART forsterkning i håndflaten. Formede myke knokebeskyttere. NUDUD Touch-skjermteknologi for best kontroll med hansken på.
kr 799,00

Lindstrands Greip Hanske

Tynn tekstilhanske fra Lindstrands som er CE-sertifisert, nivå 1. Den har HI-ART® forsterkninger inni hånden for ekstra slitestyrke, og vind- og vanntett Dryway+® membran. I tillegg er den justerbar rundt håndledd og krage. Skin Fit, teknologi som holder fôret på plass.
kr 499,00

Lindstrands Nyhusen Hanske

Svært ventilert tekstilhanske med mesh fra Lindstrands. Hansken er CE-sertifisert nivå 1 og har HI-ART forsterkning i håndflaten. Fleksibel og myk takket være stretch- og mesh materialene. Formede myke knokebeskyttere. NUDUD Touch-skjermteknologi for best kontroll med hansken på. Skinfit-teknologi for å holde fôret på plass.
kr 599,00

Lindstrands Nyhusen tekstilhanske

Svært ventilert tekstilhanske fra Lindstrands, CE-sertifisert nivå 1. Hansken er fleksibel og myk takket være stretch- og mesh-materialene. Formede myke knokebeskyttere og HI-ART forsterkning i håndflaten. Skinfit-teknologi for å holde fôret på plass. NUDUD Touch-skjermteknologi for best kontroll med hansken på.
kr 599,00

Lindstrands Vidar hanske

Varm og fleksibel hanske i Getnappa / Tekstil med Dryway + vanntett membran. Foret med Thinsulate®-fôr, og Skin Fit - en teknologi som holder fôret på plass. Hansken er CE-sertifisert, nivå 1 med knokebeskyttelse og HI-ART® forsterkning inni hånden.
kr 699,00

Tour Fit

Skinnhanske i geiteskinn fra Jofama. Den er justerbar rundt håndledd og krave, har refleks og MCFit for god passform.
kr 648,00

Tu hansker

Vanntett tekstilhanske til barn fra Jofama.
kr 174,00 kr 348,00