Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Bukser tekstil

Sorter etter
Vis per side

Forshult

Softshell cargo bukse fra Lindstrands som er CE-sertifisert, klasse A. CE-sertifiserte knebeskyttere, nivå 1, justerbare. Buksen er vannavvisende og har HI-ART forsterkning på hofter og knær. Lang glidelås for å koble til jakken.
kr 1 695,00

Halvarssons Prince Lady Pants

Tekstilbukse til dame fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran og Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fòr. Buksen har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og forsterket med skinn i baken. Den har justerbare CE-godkjente beskyttere på knær og hofter. Det er ventilasjoner for god lufting, den kan kobles sammen med jakke, har justerbar benvidde, reflekser og avtakbare seler. Finnes også i kort lengde, D-størrelser. D-størrelse ben = - 5 cm, midje + 6 cm, sete + 9 cm.
kr 2 097,00 kr 3 495,00

Halvarssons Prince tekstilbukse

Tekstilbukse fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran og Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fòr. Buksen har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og forsterket med skinn i baken. Den har justerbare CE-godkjente beskyttere på knær og hofter. Det er ventilasjoner for god lufting, den kan kobles sammen med jakke, har justerbar benvidde, reflekser og avtakbare seler. Finnes også i korte (-8 cm) og lange ben (+5 cm).
kr 3 495,00

Halvarssons Wish tekstilbukse

Lett, sikker og hurtigtørkende bukse i smidig, elastisk materiale, som gir deg høyeste komfort i sommervarme, kulde og styrtregn. Tekstilbuksen er 2-lags med både Dryway+® laminert vind- og vanntett membran og Teflon overflatebehandling. Den har Outlast® temperaturregulerende, uttakbart fôr med Thinsulate® og ventilasjoner for god lufting. HI-ART®-forsterkning på de ekstra utsatte områdene gjør tekstilet 500% sterkere! Justerbare CE-godkjente beskyttere Level 2 på hofter og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke, det er justerbar benvidde og avtakbare bukseseler. Den er forsterket med skinn i baken så du sitter godt på salen. Reflekser for god synlighet. Buksen er CE-sertifisert i klasse «AA».
kr 4 495,00

Halvarssons Wish tekstilbukse dame Short Leg

2-lags tekstilbukse med ekstra vannavvisende teflonbehandling og Dryway + ® laminert vanntett membran. Buksen er CE-sertifisert klasse "AA" og har justerbare CE-sertifiserte kne- og hoftebeskyttere nivå 2. Buksen har utagbart Outlast temperaturregulerende fôr med Thinsulate®. Ventilasjonsåpninger på bena. HI-ART® forsterkning på hofte og knær, og er skinnforsterket i baken. Buksen kan kobles sammen med jakke. Reflekser. Avtakbare seler. Denne modellen har kortere benlengde.
kr 4 495,00

Jofama NEP PANTS

kr 1 295,00

Jofama V-Pants

Tekstilbukse med Dryway+® vind- og vanntett membran og HI-ART®-forsterkninger fra Jofama. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Buksen har uttakbart vattert fôr, den kan kobles sammen med jakke, det er ventilasjoner for god lufting og midjen er justerbar for best mulig tilpasning. Det er i tillegg reflekser på buksen for god synlighet. Buksen finnes også i D-størrelser som har kortere ben med ekstra vidde i midje og på baken. D-størrelsene = -5 cm ben, + 9 cm midje og + 4 cm på sete.
kr 1 271,25 kr 1 695,00

Lindstrands Alva Legging Dame

Damebukse i fleksibelt og meget slitesterkt materiale. Garnet er 15 ganger sterkere enn stål og 2,5 ganger sterkere enn Aramid. Buksen er CE-sertifisert klasse A og har CE-sertifiserte knebeskyttere, nivå 1. Kan suppleres med hoftebeskyttere.
kr 1 995,00

Lindstrands Berga Tekstilbukse

Funksjonell 2-lags bukse med vanntett Dryway membran laminert til yttermaterialet. CE-sertifisert i klasse AA. Dobbelt yttermateriale på hofte, rumpe og knær. Justerbare CE-sertifiserte hofte- og knebeskyttere, nivå 1. Ventilasjonsåpninger på beina. Benlomme. Avtakbare seler. Kan kobles sammen med jakke.
kr 1 995,00

Lindstrands jeans

Vasket jeans i denim med stretch og rette ben, som er CE-sertifisert til klasse A. HI-ART forsterkningsmateriale ved hofte og knær gir ekstra slitestyrke. CE-sertifisert nivå 1 knebeskyttere. Kan suppleres med hoftebeskyttere.
kr 1 395,00

Lindstrands MACAN Jeans Blå

Slitesterk denimbukse fra Lindstrands med meshfôret fremside og justerbare CE-godkjente beskyttere Level 1 på hofter og knær. Buksen er CE-sertifisert i klasse «AAA»
kr 2 495,00

Lindstrands Maysen Jeans Dame

kr 1 495,00

Lindstrands Taal Junior

Myk og smidig tekstilbukse til junior fra Lindstrands. Buksen har HI-ART forsterkninger med svært god beskyttelse og vanntett membran som holder deg tørr og varm i kulde og som puster på varme dager. Det er justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær, og det er praktisk justerbar benlengde, midje- og benvidde for voksende barn.
kr 1 295,00

Lindstrands Volda Tekstilbukse Dame

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway membran. Buksen er CE-sertifisert klasse AA, og har CE-sertifisert kne- og hoftebeskyttelse, nivå 1. Beskytterne er justerbare. Avtakbart varmefôr og ventilasjonsåpning på beina. Buksen har en elastisk konstruksjon over knærne som gjør den mer behagelig å ha på seg. Kan kobles sammen med jakke. Buksen finnes i "kort og vid" modell.
kr 1 695,00

Lindstrands Volda Tekstilbukse Dame Kort og Vid

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway membran. Buksen er CE-sertifisert klasse AA, og har CE-sertifisert kne- og hoftebeskyttelse, nivå 1. Beskytterne er justerbare. Avtakbart varmefôr og ventilasjonsåpning på beina. Buksen har en elastisk konstruksjon over knærne som gjør den mer behagelig å ha på seg. Kan kobles sammen med jakke. Denne modellen er "kort og vid", se nedenfor.
kr 1 695,00

Lindstrands Volda Tekstilbukse Kort og Vid

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway membran. Buksen er CE-sertifisert klasse AA, og har CE-sertifisert kne- og hoftebeskyttelse, nivå 1. Beskytterne er justerbare. Avtakbart varmefôr og ventilasjonsåpning på beina. Buksen har en elastisk konstruksjon over knærne som gjør den mer behagelig å ha på seg. Kan kobles sammen med jakke. Denne modellen er "kort og vid", se nedenfor.
kr 1 695,00

Lindstrands ZH Pants

Tekstilbukse fra Lindstrands med vanntett Dryway+® membran som er uttakbar og justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke. Det er justerbar midje og benvidde og avtakbare seler for best mulig tilpasning. Det er ventilasjoner for god lufting. Buksen finnes også med kortere benlengde.
kr 2 995,00

Lindstrands ZH Pants lady

Tekstilbukse til dame fra Lindstrands med vanntett Dryway+® membran som er uttakbar og justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke. Det er justerbar midje og benvidde og avtakbare seler for best mulig tilpasning. Det er ventilasjoner for god lufting. Buksen finnes også i kortere benlengde.
kr 2 995,00

Lindstrands Zh Pants lady Short Leg

Tekstilbukse fra Lindstrands CE-sertifisert klasse "AA". Buksen har vanntett Dryway+® membran som er uttakbar, og har justerbare CE-sertifisert beskyttelse nivå 1 på hofter og knær. HI-ART® forsterkning på hofte og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke. Det er justerbar midje og benvidde, og avtakbare seler for best mulig tilpasning. Det er ventilasjonsåpninger på beina for god lufting. Denne modellen har kortere benlengde.
kr 2 995,00

Lindstrands ZH Pants Short Leg

Tekstilbukse fra Lindstrands CE-sertifisert klasse "AA". Buksen har vanntett Dryway+® membran som er uttakbar, og har justerbare CE-sertifisert beskyttelse nivå 1 på hofter og knær. HI-ART® forsterkning på hofte og knær. Buksen kan kobles sammen med jakke. Det er justerbar midje og benvidde, og avtakbare seler for best mulig tilpasning. Det er ventilasjonsåpninger på beina for god lufting. Denne modellen har kortere benlengde.
kr 2 995,00

PMJ Caferacer Jeans

PMJ Caferacer er slitesterk MC jeans som er CE-sertifisert i klasse AAA! MC-buksen er testet til å tåle 8 sekunder i "slipetest". 8 sekunder skal være det beste testresultatet på jeans som er utført. Beskyttelsesmaterialet TWARON (samme stoff som brukes i skuddsikre vester) ligger under jeans stoffet som beskyttelse på utsatte steder. Polstringene på knærne er CE sertifisert EN 1621-1, og er både uttakbare og justerbare. Klargjort for Zero Shock CE sertifisert EN 1621-1 polstringer på hoftene. Passformen er "Slim fit" og benlengden kan justeres med oppbrett. Avbildet belte følger med.
kr 2 799,00

PMJ Deux Jeans 32" lengde, inkl belte

PMJ - Italiensk produsert jeans med høy sikkerhet og kvalitet. Buksen er CE sertifisert i klasse AAA. Den har "Singel layer technology", dvs at beskyttelsesmaterialene, TWARON, er vevd inn i yttermaterialet (samme stoff som brukes i skuddsikre vester). Dette gjør at det føles som en helt vanlig jeans å ha på. Polstringene på knærne er CE sertifisert EN 1621-1, utagbare og justerbare. Det er klargjort for, og følger med, polstringer til hoftene som er CE sertifisert EN 1621-1 og utagbare. Jeansen har stretch og har "casual fit". Skinnbelte følger med buksen. Leveres med 3 benlengder (32', 34' og 36' lengde).
kr 2 799,00

PMJ NEW RIDER MAN JEANS

New Rider er en myk og behagelig jeans fra PMJ med "Single Layer Technology", dvs TWARON stoff (samme stoff som brukes i skuddsikre vester) ligger vevd inn i jeansstoffet som beskyttelse på hele buksen. Buksen er CE sertifisert i klasse A. Polstringene på knærne er CE sertifisert EN 1621-1, utagbare og justerbare. Polstringer på hoftene er CE sertifisert EN 1621-1 og er utagbare. Buksen har stretch og er "slim fit".
kr 1 799,00

PMJ SKINNY JEANS W

PMJ Skinny Jeans er MC jeans i denim med SUPER-stretch. MC buksen er CE sertifisert i klasse A, og beskyttelsesmaterialet TWARON (samme stoff som brukes i skuddsikre vester) ligger under jeans stoffet som beskyttelse på utsatte steder. Polstringene på knærne er CE setifisert EN 1621-1. De er uttakbare og justerbare. Det er klargjort for polstringer på hoftene. "Slim fit" passform, damemodell.
kr 2 199,00