Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Bukse skinn dame

Sorter etter
Vis per side

Halvarssons Oxberg skinnbukse dame

Halvarssons skinnbukse med tekstilpaneler i stretch. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den er lagd av slitesterkt geiteskinn, har HI-ART forsterkninger på baken og knærne, og triple sømmer for ekstra slitestyrke. Det er tekstilpaneler med stretch for ekstra komfort, og buksen er vanntett. Justerbare CE-sertifiserte, nivå 1, beskyttere på hofter og knær. Buksen har bukseseler og glidelås for å kunne koble sammen buksen med jakke. Damebuksen finnes i str 36 til 44, og i tillegg i D-str 21 til 24. En bukse i str 21 tilsvarer str 42, men D-størrelsene er 5 cm kortere, har 6 cm ekstra vidde og 9 cm ekstra rundt setet. 21 = 42, 22 = 44, 23 = 46, 24 = 48.
kr 3 995,00

Halvarssons Rider lady pants

Skinnbukse til dame fra Halvarssons med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Seth skinnbukse dame

Skinnbukse med fem lommer i retro jeansstil til dame. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den består av vasket geiteskinn med HI-ART® forsterkning på hofter og knær. Trippelsømmer for ekstra slitestyrke. CE-sertifiserte (nivå 2) hoftebeskyttere og knebeskyttere som er justerbare. Buksen har glidelås for å kunne koble sammen med jakke.
kr 3 695,00