Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hansker skinn

Sorter etter
Vis per side

Halvarssons Accent skinnhanske

Skinnhanske fra Halvarssons med vind- og vanntett Dryway+® membran og Thinsulate® fôr. Hansken har MCFit for god passform og for at ikke foret skal følge med ut når du tar hansken av. Det er skinnstretch over knoker og justerbar krage og håndledd.
kr 598,00

Halvarssons Advance skinnhanske

Hanske fra Halvarssons i geiteskinn og Spantex. Hansken er vind- og vanntett med Dryway+® membran og den har HI-ART® forsterkninger som gjør den ekstra slitesterk. Den er foret med Thinsulate® fôr og Outlast® temperaturregulerende fôr. Foret, membranen og yttermaterialet er laminert sammen for å få en god passform og for at ikke foret skal følge med ut når du tar av hansken. Advance hanske er CE-godkjent prEN 13594:2012. Den har harde knokebeskyttere, er justerbar rundt håndledd og krave og har refleks.
kr 1 165,00 kr 1 295,00

Halvarssons Logan skinnhanske

Skinnhanske i geiteskinn fra Halvarssons som er CE-godkjent prEN 13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og den er justerbar rundt håndledd og krave. I tillegg har hansken MCFit for at ikke foret skal følge med ut når du tar av hansken.
kr 863,00

Halvarssons Roadstar skinnhanske

Skinnhanske med HI-ART forsterkninger og justerbar krage og håndledd. MCFit for god passform.
kr 598,50 kr 798,00

Halvarssons Splitz skinnhansker

Vanntette hansker som er CE-sertifisert, nivå 1. Hanskene har knokebeskyttere og HI-ART forsterkning inni hånden. Fôret med Innoborne og MC-Fit, en teknologi som holder fôret på plass. "Berøringsskjerm" -finger for mobil eller GPS. Visir tørker.
kr 1 199,00

Halvarssons Supreme skinnhanske

CE-godkjent skinnhanske i geiteskinn fra Halvarssons. Hansken har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke, harde knokebeskyttere og justering rundt håndledd.
kr 899,00

Halvarssons Zadar skinnhansker

Skinnhanske fra Halvarssons som er fleksibel og vanntett med Dryway + ® membran. Hansken har HI-ART®-forsterkning i innerhånden og har knokebeskyttelse. CE-sertifisert, nivå 1. Hansken har en smart berøringsskjermfinger for mobil eller GPS. Knapper.
kr 699,00

Jofama Hugin skinnhanske

Skinnhanske i geiteskinn fra Jofama som er CE-godkjent EN 13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og den er justerbar rundt håndledd og krage.
kr 698,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Tour Fit

Skinnhanske i geiteskinn fra Jofama. Den er justerbar rundt håndledd og krave, har refleks og MCFit for god passform.
kr 648,00