Velkommen til MCbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Telt

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Svartdalen 3 Telt Rød 1

Lettvekts fjelltelt for 3 personer fra Jotunheim. Vekt 2,6 kg. Topp og bunnduk. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 4 500,00

Turtagrø 3 camp

Turtagrø er et rimelig og lett kvalitetstelt fra Helsport. Det er et stort telt som dekker behovene til de fleste for bruk sommer, vår og høst, altså et 3-sesongs telt. Teltet har stort bagasjerom med sideinngang, for enkel adkomst og ekstra plass til bagasje. Her er det spesielt tenkt på brukere som ønsker gode ventilasjonsmuligheter på varme sommerdager, men også et telt som skal beskytte like godt mot dårlig vær. Det har en stor sideinngang og et stort bagasjerom. Taket over bagasjerommet kan åpnes helt for å gi ekstra god lufting. Åpningen er dekket med myggnetting. Stor takhøyde m/SkyVent takventilasjon. Vekt: 3,0 kg. Passer til 3 personer.
kr 3 499,00

Svartdalen 1-2 Telt Rød 1

Ekstremt lett fjelltelt for 1-2 personer fra Jotunheim. Vekt kun 1,7 kg. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000 mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 3 299,00

Compact 2-Pers

Slitesterkt, pakkvennlig og rimelig telt fra Bergans. Teltet er konstruert i slitesterk Ripstop polyester duk. Dette er det rimelige alternativet fra Bergans og gir god valuta for pengene. Lav vekt, høy stabilitet og meget rask montering. Fortelt med glidelås i siden. Utstyrslommer og feste for tørkesnor. Stor ventilasjonsluke i begge ende. Lette og robuste aluminiumsstenger som tåler sterk vind. Bardunfester, pluggfester for stabil montering. Kompresjonstrekk i superlett duk. Yttertelt i lett, formstabil Ripstop polyester duk.
kr 2 500,00

Memurubu 3 Telt Rødt 1

Tunneltelt fra Jotunheim for 3 personer med plass til bagasje i forteltet. Innerteltet har myggnetting i dører og gode luftemuligheter. Fargekode på stenger og kanaler gjør at teltet er enkelt og intuitivt å sette opp. Vanntett ytterduk i polyester med 3500mm vannsøyle. Innertelt i polyester, pustende og vannavisene. Gulv i Oxford polyester med 5000mm vannsøyle. Stenger: 9,5mm glassfiber Store lufteventiler. Vekt ca 4,2kg
kr 1 999,00

Jotunheim Telt Bessheim 4 Grå 1

Stort tur-/weekend telt for 4 personer fra Jotunheim. B 260 X L 220 (total L 345 cm). Vekt 6,3 kilo. Vanntett ytterduk i polyester med 2000mm vannsøyle. Alle sømmer er tapede. Separat innertelt i pustende materiale. Vannett gulv i kraftig PE. Myggdør og praktiske oppbevaringslommer i innertelt. Stort oppbevaringsrom i front med gulv. To store vinduer med gardiner. Ventiler for god lufting. Frontdør kan brukes som solskjerm. Fargekoder på stenger og kanaler for enkel montering.
kr 1 999,00

Jotunheim Telt Lom 3 Grå 1

Praktisk 3 pers weekend telt fra Jotunheim. Perfekt til korte turer/festivaler. B 180 X L 210. Vekt 3,4 kilo. Vanntett ytterduk i polyester med 2000mm vannsøyle. Alle sømmer er tapede. Separat innertelt i pustende materiale. Vannett gulv i kraftig PE. Myggdør og praktiske oppbevaringslommer i innertelt. Praktisk skjerming av inngangsparti for sol og regn (L 50 cm). Enkelt å montere. Ventiler for god lufting.
kr 999,00

Bitihorn Trek Tarp 4,35x2,9m

Enkel, effektiv og svært anvendelig beskyttelse mot været fra Helsport. Den enkleste villmarksboligen er tarpen. Den kan man bruke til alt fra en enkel rast til overnatting over flere netter. Med en sterk duk, barduner og med en kreativ bruk av trær og andre naturlige elementer gir tarpen deg utallige muligheter for ulike typer oppsett. Tarp er perfekt for denne typen bruk, med bardunstrammere som enkelt festes rundt trær og som enkelt kan tilpasse raste- eller overnattingsplassen. Forsterket opphengspunkt holder tarpen oppe ovenfra hvis behov. Bardunoppsamlere hindrer barduner i å floke seg. 4 stk. barduner medfølger. Mål: 4,35 x 2,9 meter. Vekt: 1,15 kg. Materialer: Helsport Rainguard® FR, 3000 mm.
kr 999,00

Footprint Turtagrø 3 camp

Footprint er ekstern bunnduk for ekstra beskyttelse ved oppsett av telt på ujevn og skitten grunn. Dette i tillegg til at det beskytter mot kondens som oppstår fra bakken, øker komforten og levetiden på teltet. Stoff: Polyamid SI, 5000mm.
kr 699,00

Bardunstrammere, pk. à 10 stk

Enkle bardunstrammere fra Helsport. Kommer i pakker à 10 stk NB! Bardun følger ikke med. Materiale: Aluminium.
kr 79,00

Plugger 18 cm stål, pk. a 10 stk

Å velge riktig plugger etter forholdene er viktig for at du i det hele tatt skal få teltet festet i bakken. Både form og material har innvirkning på pluggens egenskaper. Størrelse: 18 cm. Vekt: 35 g. Antall: pakker à 10 stk.
kr 199,00

Bitihorn Tarp Superlight 3,5x2,9m

Enkel, effektiv og svært anvendelig beskyttelse mot været fra Helsport. Den enkleste villmarksboligen er tarpen. Den kan man bruke til alt fra en enkel rast til overnatting over flere netter. Med en sterk duk, barduner og med en kreativ bruk av trær og andre naturlige elementer gir tarpen deg utallige muligheter for ulike typer oppsett. Tarp er perfekt for denne typen bruk, med bardunstrammere som enkelt festes rundt trær og som enkelt kan tilpasse raste- eller overnattingsplassen. Mål: 350x290cm. Vekt:0,40 kg. Flyttbare barduner med refleks, 4 stk medfølger. Forsterket opphengspunkt.
kr 1 899,00