Velkommen til MC bekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Sovepose

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Turtagrø Jr Sovepose SVART 1

Sovepose til barn fra Jotunheim. Lengde: 180cm Bredde 75/ 45 cm. Passer personer opp til 150-155cm. Ytterstoff Polyester rip stop. Innermateriale : Behagelig børstet polyester. Fyllmaterial: Polyester hullfiber. Varmeklaff i siden. Thermokrave. Formsydd hette konstruksjon. Innvendig lomme for verdisaker. Thermokonstruksjon. Lang glidelås i siden. Soveposen leveres med kompresjonstrekk. Vekt sovepose ca 1400gram. Testet i henhold til EN 13537. Temperatur T-comfort 5 grader, T-lim 0 grader, T-ekstrem -15grader.
kr 599,00

Turtagrø Sovepose SVART 1

Sovepose fra Jotunheim. Lengde 230cm,Bredde 80cm/55cm. Ytterstoff Polyester rip stop. Innermateriale : Behagelig børstet polyester. Fyllmaterial: Polyester hullfiber. Varmeklaff i siden. Thermokrave. Formsydd hette konstruksjon. Innvendig lomme for verdisaker. Thermokonstruksjon. Lang glidelås i siden. Soveposen leveres med kompresjonstrekk. Temperatur T-comfort 5C, T-lim 0C, T-ekstrem -15C. Personlengde opp til 195cm. Vekt sovepose ca 1700gram. Testet i henhold til EN 13537.
kr 699,00

Valdres LT grønn V Grønn 1

Valdres LT er en lett sommerpose med ett lag fiber som tar liten plass i sekken. Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser. - T-Lim: 13 - Vekt (uten trekk): 0,9kg - Personlengde/posebredde: 195/80 cm - Toveis glidelås gir god lufting - Ytterstoff i vannavisende polyester - Innerstoff i behagelig polyester
kr 999,00

Valdres V svart

Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser. Valdres standard har anbefalt temperatur +3 grader og passer derfor fint på vår og sommerturer. I tillegg er den 10cm bredere og litt lengre enn de andre fiberposene. Det gjør at posen passer perfekt utenpå Valdres dun. Når posene brukes sammen blir anbefalt temperatur hele -17. Dermed får du både en vinterpose, en robust fiberpose og en lett dunpose å variere mellom.
kr 1 275,00

Valdres XT blå V

Med T-Lim på -4 er den et godt alternativ til den som trenger en varmere fiberpose for bruk vår, sommer og høst. Posen har to lag fiber for ekstra isolasjon og behagelig passform. Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser.
kr 1 699,00

Svartdalen Sovepose Rød 1

Kompakt og lett sovepose fra Jotunheim til fjell og hytteturer om sommeren. Soveposen er laget med tanke på at den skal ta liten plass i sekken eller pakningen. Passer ypperlig til telt turer om sommeren, eller hytte til hytte turer. Soveposen er sydd i et meget lett ytterstoff som ligger løst uten at det er sydd til fyllmateriale. Dette øker isolasjons evnen i posen. Innvendig i posen er det et meget behagelig og pustende materiale.
kr 999,00

Beitostølen 3-Season

Beitostølen fra Bergans er et godt alternativ for deg som trenger en varm og romslig pose for vinter, vår og høst. Personlengde: 195cm. Vekt inkl. trekk: 2050g Fyllmateriale: Microfiber Fyllvekt : 1325g Volum kompr.: 10L Glidelås: L/R YKK Ytterstoff: Nylon Taffeta Innerstoff: Nylon Taffeta
kr 1 000,00

Expander 195

Kile som monteres i glidelåsen på soveposer fra Bergans. Utvider posen med ca. 20 cm rundt overkroppen.
kr 400,00