Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Sovepose

Sorter etter
Vis per side

Bergans Beitostølen 3-Season 1 1134/CobaltBlue/Soli 195

Beitostølen fra Bergans er et godt alternativ for deg som trenger en varm og romslig pose for vinter, vår og høst. Personlengde: 195cm. Vekt inkl. trekk: 2050g Fyllmateriale: Microfiber Fyllvekt : 1325g Volum kompr.: 10L Glidelås: L/R YKK Ytterstoff: Nylon Taffeta Innerstoff: Nylon Taffeta
kr 399,00 kr 1 000,00

Cover zip

Cover zip er et vindtett overtrekk med vanntett bunn til soveposen, perfekt hvis du skal sove under åpen himmel. Den har glidelås på begge sider, slik at den kan brukes på soveposer med glidelås på både høyre og venstre side. Vekt: 395 g. Mål: 85 x 230 cm.
kr 599,00

Expand summer

Utvidelseskile for sovepose fra Helsport. Øker bredden på soveposen med 20 cm ved skuldrene. Kan brukes på de fleste fibersoveposer med venstre og høyre glidelås. Summer passer for soveposer med temperatur ned mot 0°C. Winter passer for soveposer med temperatur ned mot -20°C. Glidelåsen er på 190 cm. Vekt med trekk: 400 g.
kr 495,00

Expander 195 344/Dk Grey 195

Kile som monteres i glidelåsen på soveposer fra Bergans. Utvider posen med ca. 20 cm rundt overkroppen.
kr 400,00

Fonnfjell Spring Lady V NC 1

Fonnfjell er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst. Posen gir deg mye varme for den lille vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Fonnfjell består av to lag vannavvisende Helsport Thermoguard® fiber som tåler fuktig klima godt. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap. På Fonnfjell Lady får du i tillegg de prisbelønte detaljene fra vår Huldreheimen-teknologi, designet spesielt for å holde damer varme. Fra naturens side trenger kvinner mer isolasjon enn menn for å opprettholde samme temperatur. Det er også dokument at kvinner ikke bare fryser mer, men også annerledes enn menn. Forskning viser at kvinner generelt sett opplever høyere varmetap enn menn rundt hoftene og på bena. Basert på denne innsikten er Lady posen sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra dun-isolasjonslag i fotenden og en høyere varmekrage rundt halsen.
kr 1 799,00

Fonnfjell Summer V

Lett og kompakt sovepose fra Helsport, ideell på sommeren og til hytteturer. Fonnfjell er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst. Posen gir deg mye varme for den lave vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Fonnfjell Summer består av et lag vannavvisende Thermofill fiber som tåler fuktig klima godt. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap. Vekt u/trekk: 1,0 kg. Personlengde/bredde: 185/80 cm. Volum: 19x26 cm (7 L).
kr 999,00 kr 1 399,00

Fonnfjell V

Fonnfjell er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst. Posen gir deg mye varme for den lave vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Fonnfjell består av to lag vannavvisende Thermofill fiber som tåler fuktig klima godt. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap.
kr 1 799,00

Innerdalen Helsport green

En tolags fiberpose som tåler de små kuldegrader. Fiber er et trygt valg i sovepose ved fuktig klima eller kondens, dette fordi fiber tåler vann relativt godt og isolasjonsevnen opprettholdes. Varmekragen hjelper deg å holde varmen nede i posen og når man snurper igjen den formsydde hetta, holder du deg varm ved små minusgrader. Vannavisende ytterstoff og komfortabelt innerstoff.
kr 799,00 kr 1 399,00

Svartdalen Sovepose Rød

Kompakt og lett sovepose fra Jotunheim til fjell og hytteturer om sommeren. Soveposen er laget med tanke på at den skal ta liten plass i sekken eller pakningen. Passer ypperlig til telt turer om sommeren, eller hytte til hytte turer. Soveposen er sydd i et meget lett ytterstoff som ligger løst uten at det er sydd til fyllmateriale. Dette øker isolasjons evnen i posen. Innvendig i posen er det et meget behagelig og pustende materiale.
kr 999,00

Valdres LT grønn V

Valdres LT fra Helsport er en lett sommerpose med ett lag fiber som tar liten plass i sekken. Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser. T-Lim: 13 grader. Vekt (uten trekk): 0,9kg. Personlengde/posebredde: 195/80 cm. Toveis glidelås gir god lufting. Ytterstoff i vannavisende polyester. Innerstoff i behagelig polyester.
kr 999,00

Valdres V svart

Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser. Valdres standard har anbefalt temperatur +3 grader og passer derfor fint på vår og sommerturer. I tillegg er den 10cm bredere og litt lengre enn de andre fiberposene. Det gjør at posen passer perfekt utenpå Valdres dun. Når posene brukes sammen blir anbefalt temperatur hele -17. Dermed får du både en vinterpose, en robust fiberpose og en lett dunpose å variere mellom.
kr 1 275,00

Valdres XT blå V

Valdres er en serie Helsport har produsert spesielt for Sport 1, og består av flere lette 3-sesongs fiberposer i ulike temperaturer og størrelser. Med T-Lim på -4 er den et godt alternativ til den som trenger en varmere fiberpose for bruk vår, sommer og høst. Posen har to lag fiber for ekstra isolasjon og behagelig passform.
kr 1 699,00