Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Bukse skinn herre

Sorter etter
Vis per side

Halvarssons Dede Pants

Skinnbukse fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran, Outlast® temperaturregulerende fôr og TFL Cool System for best mulig komfort. Buksen har HI-ART® forsterkninger, triple sømmer og justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Den har ventilasjoner, kan kobles sammen med jakke og har justerbar vidde på leggene med glidelås.
kr 3 357,00 kr 5 595,00

Halvarssons Rider skinnbukse

Skinnbukse fra Halvarssons med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke.
kr 3 695,00

Halvarssons Seth skinnbukse

Skinnbukse med fem lommer i retro jeansstil. Buksen er CE-sertifisert til klasse AA. Den består av vasket geiteskinn med HI-ART® forsterkning på hofter og knær. Trippelsømmer for ekstra slitestyrke. CE-sertifiserte (nivå 2) hoftebeskyttere og knebeskyttere som er justerbare. Buksen har glidelås for å kunne koble sammen med jakke.
kr 3 695,00

String jeans

Skinnbukse fra Jofama med triple sømmer og 5 lommer. Buksen kan kompletteres med justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær.
kr 2 395,00