Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Bukse skinn herre

Sorter etter
Vis per side

Dede Pants

Skinnbukse fra Halvarssons med vanntett Dryway+® membran, Outlast® temperaturregulerende fôr og TFL Cool System for best mulig komfort. Buksen har HI-ART® forsterkninger, triple sømmer og justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Den har ventilasjoner, kan kobles sammen med jakke og har justerbar vidde på leggene med glidelås.
kr 3 357,00 kr 5 595,00

Jeans

Skinnbukse fra Jofama i geiteskinn. Buksen har triple sømmer for ekstra slitestyrke og 5 lommer.
kr 2 595,00

Rider Skinnbukse

Skinnbukse fra Halvarssons med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke.
kr 3 695,00

Rider Skinnbukse

Skinnbukse i retro stil med HI-ART® forsterkninger og triple sømmer. Buksen har justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær. Det er justerbar vidde på leggene med glidelås og buksen kan kobles sammen med jakke. Buksen er CE-sertifisert, klasse "AA".
kr 3 695,00

Rullbo Skinnbukse

Bukse i blanding av fleksibelt tekstil og geiteskinn. Getnappa / Textil stretch. Buksen har vanntett Dryway + membran. Den er CE-sertifisert klasse AA, og har justerbare CE-sertifiserte skulder- og albuebeskyttere nivå 1. HI-ART forsterkning på rumpe og knær, og trippel sømmer for ekstra slitestyrke. Kan kobles sammen med jakke. Avtakbare seler.
kr 3 995,00

SETH PANTS

kr 3 695,00

String jeans

Skinnbukse fra Jofama med triple sømmer og 5 lommer. Buksen kan kompletteres med justerbare CE-godkjente beskyttere på hofter og knær.
kr 2 395,00