Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Teknisk info

Teknisk informasjon

Produktene til Jofama, Halvarssons og Lindstrands:

Når Jofama Halvarssons og Lindstrands utvikler nye klær, stiller de veldig høye krav til seg selv. Den hemmelige oppskriften er en hundre år gammel håndverkskunnskap kombinert med høyteknologi. Resultatet blir MC-klær som ligger helt i forkant. Spør bare motorsykkelpolitiet i Sverige, England og Tsjekkia, eller andre yrkesvirksomme motorsykkelførere som bruker klærne deres daglig. Her kan du lese om de teknikkene og funksjonene som brukes for å gjøre deg bekvem og sikker på veien.

Hi-Art

HI-ART® er et materiale som Jofama Halvarssons og Lindstrands selv har laget og utviklet. Materialet brukes på ekstra utsatte partier for å øke slitasjestyrken. Tekstiler blir hele 500 prosent sterkere og skinn blir 200 prosent sterkere. Materialet fungerer som når du sager en trebit, det er atskillig vanskeligere å sage i fibrenes retning enn å sage dem av fra siden. Jofama Halvarssons og Lindrands er unike på markedet med denne løsningen.

Dryway

En funksjonsmembran som holder deg vind- og vanntett, selv når det regner og blåser mye. Materialet slipper ut kroppsfukt fra innsiden av plagget, men stenger ute vann og vind fra utsiden. Nå tilføres ytterligere en dimensjon til funksjonsmembranene.
Denne membranen har en vanntetthet som tilsvarer en vannsøyle på 10 000mm og 30 000gr/m2/24h i pusteverdi, og finnes i noen av de siste nyhetene fra Halvarssons og Lindstrands. Husk at ”motoren” i en funksjonsmembran er forskjellen i temperatur på utsiden og innsiden av selve membranen. Hvis man benytter en ekstern varmekilde, f eksvarme i setet eller håndtakene kommer fuktigheten til å dra seg inn i produktet.

Ved å legge til ekstra vannavstøtende behandling av modellene i skinn og tekstil tilføres enda mer komfort til brukeren da vann som treffer produktet tørker og renner av raskere, og man unngår å bli kjølt ned like raskt. Produktene blir også enklere å holde rene.

Triple stitch

Plagget blir aldri sterkere enn dets sømmer. Ryker de, spiller det ingen rolle hvor bra de øvrige materialene er. Derfor tas syarbeidet på aller største alvor. Etter utallige tester har Jofama funnet en teknikk som gir maksimal holdbarhet. Med en vel avveid stingtetthet og tre sømmer på utsatte steder med rett avstand fra hverandre, sys plaggene sammen med en grov og slitesterk tråd.

Outlast

Outlast® er et høyteknologisk materiale som jevner ut temperaturen i plagget. Det ble opprinnelig utviklet for å beskytte astronauter mot ekstreme temperaturforskjeller. Men materialet fungerer like bra i MC-klær. Fôret består av flere millioner mikroskopiske parafinkapsler som absorberer, lagrer og frigjør overflødig varme. Slik at du kan beholde komforten og føle deg bedre på veiene. Les mer på outlast.com.

Mcfit

Maximum Comfort FIT-teknologi bygger på at fôret, membranen og yttermaterialet lamineres sammen for å få en god passform,
og for at fôret ikke skal følge med ut når du tar av hansken.

Teflon

Takket være at Jofama teflonbehandler noen av plaggene sine, holder du deg tørr lenge. Behandlingen holder vann og smuss borte, og dessuten tørker plaggene raskere når de vaskes. Les mer på teflon.com.

Cool system

En innovasjon som gjør at svart skinn ikke absorberer mer varme enn lyst materiale. Etter at plagget er behandlet, reflekteres
80 prosent av varmestrålingen og plagget kan bli opptil 20 grader svalere. Les mer på tfl.com.

 

Thinsulate

Varme klær kan iblant føles store og klumpete. Men takket være Thinsulate® er plaggene fra Jofama Halvarssons og Lindstrands lette og smidige, samtidig som de holder på varmen. Hemmeligheten er at materialet består av unike mikrofibrer som slipper inn luft og deretter varmer den opp. Les mer på thinsulate.com.

Beskyttelse

Hvis jakken har denne merkingen, har den en ryggbeskytterlomme, tilpasset for vår CE-godkjente ryggbeskytter SECURE L2 og HUNTLEY.

CE

CE-merkingen viser at produktet lever opp til en godkjent sikkerhetsstandard som er basert på avanserte tester og ulykkesstudier. Et produkt med denne merkingen er klargjort med borrelås og kan kompletteres med et komplett beskyttelsessett for jakke eller bukse. De CE-godkjente beskytterne finnes i to størrelser.

CE-godkjente beskyttere

Produktene har CE-godkjente beskyttere nivå 1 og borrelås for justering. Jakker har skulder- og albuebeskyttelse. Bukser har hofte- og knebeskyttelse.

Ce-merke level 2

Dette produktet har beskyttelse som når det høyeste nivået, Level 2 for standarden EN 1621-1:2012. Borrelåsfester for personlig tilpasning. Jakker har skulder- og albuebeskyttere. Bukser har hofte- og knebeskyttere. Albue- og knebeskytterne
er utformet for å gi mer beskyttelse på utsiden.