Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hansker tekstil

Sorter etter
Vis per side

Eke Hanske

Tynn og smidig softshellhanske fra Lindstrands som er CE-sertifisert, nivå 1. Innsiden av hansken er av mikrofiber og den har Skin Fit-teknologi for å holde fôret på plass. Hansken er HI-ART forsterket i håndflaten og silikontrykk for bedre grep. Knokebeskyttelse.
kr 249,00

Halvarssons Catch hansker

Ventilert sommerhanske fra Halvarssons med Hi-Art® forsterkning inne i hånden, CE-godkjent beskyttelsesnivå 1 og ”Touch screen” finger for mobil el. GPS.
kr 599,00

Halvarssons Ljusdal hanske

Touringhanske i en blanding av vannavvisende Getnappa og tekstil. Hansken er CE-sertifisert nivå 1. Den har HI-ART forsterkning inni hånden for ekstra slitestyrke og formede knokebeskyttere. Tekstilet er vanntett med Dryway+ membran. Hansken er foret med Innoborn® 60g og har OUTLAST® temperaturregulerende fôr. Med MC-fit teknologi holder fôret seg på plass i hansken. WindWire justeringsteknologi for best tilpasning av hansken. Praktisk visir tørker og NUDUD Touch screen teknologi som muliggjør presisjonskontroll av GPS og mobiltelefon med hansken på.
kr 1 199,00

Halvarssons Silk glove innerhanske

Varmende innerhanske i silke. Fin hanske å bruke under andre votter og hansker.
kr 148,00 kr 149,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Jofama Odeon hanske

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Lindstrands Greip Hanske

Tynn tekstilhanske fra Lindstrands som er CE-sertifisert, nivå 1. Den har HI-ART® forsterkninger inni hånden for ekstra slitestyrke, og vind- og vanntett Dryway+® membran. I tillegg er den justerbar rundt håndledd og krage. Skin Fit, teknologi som holder fôret på plass.
kr 499,00

Lindstrands Nyhusen Hanske

Svært ventilert tekstilhanske med mesh fra Lindstrands. Hansken er CE-sertifisert nivå 1 og har HI-ART forsterkning i håndflaten. Fleksibel og myk takket være stretch- og mesh materialene. Formede myke knokebeskyttere. NUDUD Touch-skjermteknologi for best kontroll med hansken på. Skinfit-teknologi for å holde fôret på plass.
kr 599,00

Lindstrands Nyhusen tekstilhanske

Svært ventilert tekstilhanske fra Lindstrands, CE-sertifisert nivå 1. Hansken er fleksibel og myk takket være stretch- og mesh-materialene. Formede myke knokebeskyttere og HI-ART forsterkning i håndflaten. Skinfit-teknologi for å holde fôret på plass. NUDUD Touch-skjermteknologi for best kontroll med hansken på.
kr 599,00

Lindstrands Vidar hanske

Varm og fleksibel hanske i Getnappa / Tekstil med Dryway + vanntett membran. Foret med Thinsulate®-fôr, og Skin Fit - en teknologi som holder fôret på plass. Hansken er CE-sertifisert, nivå 1 med knokebeskyttelse og HI-ART® forsterkning inni hånden.
kr 699,00