Velkommen til MCbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hjelmer

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Drift Sort matt

Helhjelm med integrert solvisir i Tricomposite fra Caberg. Pinlock Max vision antiduggvisir følger med. Vekt ca 1400g.
kr 2 249,25 kr 2 999,00

Droid Blaze sort/neon

Åpningshjelm med integrert solvisir fra Caberg. Hjelmen er godkjent for å kjøre med hakebøylen både i åpen og i lukket posisjon. Den er bl.a. klargjort for intercom og tilpasset brillebrukere. Hjelmen har Quick release visir system. Interiøret er uttagbart og vaskbart.
kr 2 799,00

Duke Sort matt

Det er veldig få, om noen, åpningshjelmer med solvisir og så lav vekt som har oppnådd 5 stjerner i Sharp sikkerhetstest, slik som Duke. Høy sikkerhet, lav vekt og meget fornuftig pris! Hjelmen er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm og er klargjort for Just Speak Easy Intercom.
kr 2 299,00

Freeride sort matt

Halvhjelm fra Caberg i glassfiber produsert for å oppnå absolutt minst mulig ytre mål. Vekt ca 850 g. Uttagbart og vaskbart interiør. Visir følger med.
kr 2 199,00

Ghost Iron

Caberg Ghost er en halvhjelm i fiber som har maske og "briller". Masken kan tas av "brillene" slik at hjelmen kan brukes kun med "briller". "Brillene" er duggfrie. Fronten (maske og brille) åpnes enkelt med 1 hånd. Når "brillen" er lukket hviler de mot kinnet på en skumgummi-pute. Puten kan demonteres eller erstattes av pute med annen tykkelse. Vekt ca 1000g.
kr 3 199,00

Modus Metal

Modus er en åpningshjelm med integrert solvisir fra Caberg. Hjelmen er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm. Den har utagbart og vaskbart interiør, er tilpasset brillebrukere og den er klargjort for Just Speak Intercom. Hjelmen har 4 stjerner i Sharp test, har pinlock og vekten er ca 1700g.
kr 2 999,00

Modus Pump Liner Sort matt

Caberg Modus Pump Liner er en åpningshjelm med integrert solvisir. Den er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm. Hjelmen har hele 4 stjerner i Sharp test. Den veier kun ca 1700 gram. Hjelmen har pinlock, har uttagbart og vaskbart interiør og den er klargjort for Just Speak Intercom. Den har utsparing for briller. Produsert i Italia. Caberg Modus Pump Liner er identisk med MODUS men har i tillegg puter i kinn og nakke som kan pumpes opp for å optimalisere passform og støynivå.
kr 3 399,00

Riviera Sort matt

Halvhjelm med integrert solvisir fra Caberg. Hjelmen har avtagbart og vaskbart interiør. Den veier ca 1050 g og er klargjort for Just Speak Easy Intercom.
kr 1 199,00

Sintesi Sort matt

Åpningshjelm med solvisir til store hoder fra Caberg. Leveres kun i str XXL og 3XL (63/64cm og 65/66cm). Hjelmen er klargjort for det integrerte intercomsystemet Just Speak, og interiøret er utagbart og vaskbart. Sintesi leveres med Pinlock antidugg visir. Det er utsparing i interiøret slik at det er enkelt å ta av/på briller. Hjelmen er godkjent både som halv (hakebøyle i åpen posisjon) -og helhjelm. Sintesi har 4 stjerner i Sharp test.
kr 3 199,00

Tourmax Sort matt

Tourmax fra Caberg er verdens første enduro åpningshjelm. Hjelmen er godkjent som halvhjelm (med hakebøylen) i åpen posisjon og som helhjelm med lukket hakebøyle. Tourmax er en åpningshjelm med integrert solvisir. Hjelmen er uttagbart og vaskbart interiør, den har Pinlock og den er klargjort for Just Speak Easy Intercom. Vekt ca 1600g.
kr 2 599,00

Basic X-60 med skygge

Halvhjelm i Polycarbonat fra Nexx. Hjelmen har matt finish, den har brillefeste bak og veier ca 1000 g.
kr 899,00

XR2

Lett helhjelm i glassfiber, Kevlar og Carbon fra Nexx. Hjelmen har stort synsfelt og meget gode aerodynamiske egenskaper. Den har uttagbar og vaskbar innredning, og det følger med puter for å optimalisere passformen. Pinlock antidugg innervisir følger med. Leveres med klart visir.
kr 2 999,00