Velkommen til mcbekledning.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Frakt, levering og retur

FRAKT

Alle bestillinger som blir utført innen kl 12 på hverdager sendes samme dag eller senest dagen etter. Bestillinger etter fredag kl 12 sendes førstkommende virkedag. 

Vi sender varene med Posten/Bring, og har en fast fraktpris på kr 79,-. 

VI HAR FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER 1500,-

Sendingen er sporbar og leveres på nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Du vil motta hentemelding på mail, sms - ettersom hva du har opplyst i din ordre. Normal leveringstid 1-3 virkedager, fra pakken er sendt fra oss. 

Velg «Hent i butikk» for å hente varen selv i butikken. Denne tjenesten er gratis. I de tilfeller hvor vi ikke har varen i butikken, sendes det fra leverandøren til butikken. Det vil da ta noe lenger tid før varen er klar til henting. Vent med å reise til butikken til du har mottatt SMS om at varen er klar til henting. Vi holder av varen til deg i 24 timer fra du mottar SMSen.

Etter at du har mottatt varene, anbefaler vi at du så snart som mulig undersøker om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om varene ellers har feil eller mangler.

Dersom varene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Selger kan kreve å få reparere varen hvis det er umulig å skaffe en ny, for eksempel hvis varen ikke lenger blir produsert, eller at det medfører en urimelig kostnad.

Melding om feil og mangler ved varene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Du har likevel alltid minst to måneders reklamasjonsfrist. Vi anbefaler av bevishensyn at reklamasjonen sendes oss skriftlig. 

RETUR

I følge loven har du 14 dagers ubetinget angrerett hos MCbekledning.no fra den dagen du mottar varen. Det er viktig at du informerer oss innen de 14 dagene er utløpt. 

Uavhentede pakker blir belastet med et gebyr på kr 249,- som går til å dekke kostnadene i forbindelse med frakt/ekspedisjon.

Undertøy kan ikke byttes.

Det er vårt ansvar at pakken kommer trygt fram til deg, og det er ditt ansvar at en retur kommer tilbake til oss. Derfor anbefaler vi at du bruker Norgespakke med sporing (Husk sporingsnummer)

Varen må returens i samme tilstand som den ble levert, ubrukt og med leverandørens prislapp.

Retur dekkes av kunden.

NB! Det er viktig at varen(e) som skal returneres pakkes inn slik at ikke originalemballasjen (f.eks. skoesken) blir ødelagt.

Beregn 1-2 uker behandlingstid før penger er tilbakebetalt på ditt kort. 

Bytte

Har du mottatt en vare du ønsker å bytte, anbefaler vi deg å sende oss en mail så fort som mulig på nettbutikk@mcbekledning.no slik at vi kan reservere riktig størrelse til deg.

Opprinnelig vare sendes i retur til:

MCbekledning.no v/ Sport 1 Elverum AS

Storgt. 13

2409 Elverum

Legg ved det ferdig utfylte returskjemaet (ligger med i forsendelsen).

Returfrakt betales av kjøper.

Varen kan selvfølgelig byttes uten kostnad i vår butikk i Elverum. Husk kvittering/ordrebekreftelse.

Reklamasjon

Hvis det er feil eller mangel med varen du har kjøpt hos oss har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen.

Bare originale feil omfattes av reklamasjonsretten. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som er følge av normal slitasje. Er varen brukt unormalt mye eller ikke til egnet bruk, faller reklamasjonsretten på 2 år bort.

  • Send en epost til: nettbutikk@mcbekledning.no
  • Oppgi ordrenummer som står på kvitteringen du mottok på mail i forbindelse med kjøpet.
  • Oppgi hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen.
  • Legg gjerne ved et bilde som viser feilen. 

Ved reklamasjonsvurderinger undersøker vi hva som er feil med produktet, og gir en tilbakemelding på om det er grunnlag for reklamasjon eller ikke. I enkelte tilfeller må vi sende produktet til leverandøren for at de skal undersøke produktet.

Ved godkjent reklamasjon dekker vi fraktkostnader.