Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hansker tekstil

Sorter etter
Vis per side

Aerate

Hanske fra Lindstrands i kombinert skinn og tekstil. Hansken er CE-godkjent EN13594:2015. Den har harde knokebeskyttere, HI-ART®-forsterkning og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 698,00

Ajax

Hanske fra Lindstrands i kombinert skinn og tekstil som er CE-godkjent EN13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og Dryway+® vind- og vanntett membran. Hansken har MC-Fit, Maximum Comfort FIT-teknologi, som bygger på at foret, membranen og yttermaterialet lamineres sammen for å få en god passform og for at foret ikke skal følge med ut når man tar av hansken. Den har Thinsulate® fôr. I tillegg har hansken refleks og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 798,00

Beast

Hanske fra Halvarssons i geiteskinn og tekstil. Hansken er vind- og vanntett med Dryway+® funksjonsmembran og har HI-ART®-forsterkninger for ekstra slitestyrke. Den har Outlast® temperaturregulerende fôr, og foret, membranen og ytterstoffet er laminert sammen for å få en god passform og for at foret ikke skal følge med ut når du tar av hansken. Beast er CE-godkjent EN13594:2015. I tillegg har hansken reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 1 195,00

Greip

Tekstilhanske fra Jofama som er CE-godkjent EN 13594:2015. Den har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og vind- og vanntett Dryway+® membran. I tillegg er den justerbar rundt håndledd og krage.
kr 398,00

Knock

Tøyelig og smidig sommerhanske fra Lindstrands. Hansken er Hi-Art® forsterket inne i hånden for å øke slitestyrken og den er CE-godkjent beskyttelsesnivå 1 med knokebeskyttere. ”Touch screen” finger for mobil el. GPS og Skinn Fit, en teknologi som holder fôret på plass når du tar av hansken.
kr 698,00

Odeon

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Odeon

Vind- og vanntett hanske med Dryway® membran i kombinert skinn og tekstil fra Jofama. Hansken har MC Fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 486,00 kr 648,00

Orbit

Lindstrands hanske i kombinert geiteskinn og tekstil. Hansken er CE-godkjent EN13594:2015, har harde knokebeskyttere og HI-ART®-forsterkning. Den er vind- og vanntett med Dryway+® membran. I tillegg har Orbit MC-Fit, en teknologi der foret, membranen og ytterlager et laminert sammen for å gi god passform og for at foret ikke skal følge med ut når man tar av hansken. Justerbar rundt håndledd og krave.
kr 898,00

Silk glove

Varmende innerhanske i silke. Fin hanske å bruke under andre votter og hansker.
kr 148,00 kr 149,00

Vidar

CE-godkjent hanske i geiteskinn og tekstil fra Jofama. Hansken har HI-ART® forsterkninger for ekstra slitestyrke og den er vind- og vanntett med Dryway+® membran. Den er foret med Thinsulate fôr og er justerbar rundt håndledd og krage.
kr 648,00

Walder hanske

CE godkjent hanske i kombinert skinn og tekstil med HI-ART® forsterkninger fra Halvarssons. Hansken er foret med Thinsulate® fôr, den har MC-fit for god passform, reflekser og den er justerbar rundt håndledd og krave.
kr 478,80 kr 798,00